V případě, že jste MyServices uživateli omylem dali vyšší práva, než jste chtěli, nebo v případě, že se uživatelovi práva ve vaší společnosti změnili, můžete jeho práva upravit i v MyServices. 

 

Poznámka: Nová práva v MyServices jsou aktivována okamžitě, pokud uživatel v daný moment není přihlášený v MyServices. Pokud je uživatel v době změny přihlášený, pak mu nová práva budou aktivována až poté, co se znovu přihlásí do MyServices.

 

Krok za krokem 

1. Přihlaste se do MyServices na myservices.revolgy.com

2. Klikněte na záložku "Uživatelé“ v hlavní navigaci

3. Klikněte na tlačítko "Upravit“ v tabulce s uživateli



4. Změňte uživatelova práva

5. Klikněte na tlačítko „Uložit



6. Uživatelovi práva se změní okamžitě, pokud uživatel v daný moment není přihlášený v MyServices. Pokud je uživatel v době změny přihlášený, pak mu nová práva budou aktivována až poté, co se znovu přihlásí do MyServices.