Potřebujete smazat uživatele? Rádi Vám poradíme, jak na to. 

V prvním kroku zjistěte, jaký máte nastavený plán pro Vaše G Suite (flexibilní, roční plán). 

 

FLEXIBILNÍ PLÁN

 

Pokud máte flexibilní plán, přihlašte se do Administrátorské konzole se svým administrátorským přístupem a jděte do sekce "Uživatelé" (“Users”).

  • Najděte uživatele, kterého chcete smazat.

  • Na pravé straně uvidíte tři tečky. Klikněte na ně a zvolte možnost “Smazat uživatele” (“Delete user”).

  • Posledním krokem je rozhodnout, zda chcete tato data převést na uživatele jiného, nebo ne.  


ROČNÍ PLÁN

 

Pokud máte roční plán, můžete mazat uživatele stejným způsobem, jako je popsán výše. Počet licencí však zůstane stejný (počet licencí = počtu potencionálních uživatelů, tzn. pokud budete mít 20 licencí, můžete založit až 20 uživatelů.) Počet licencí u ročního plánu však můžete pouze navyšovat, nikoliv snižovat.

 

A to je vše! Pokud budete mít další dotazy, stačí nás kontaktovat.

 

S pozdravem,

Tým zákaznické podpory Revolgy