Pracujete na projektu nebo události se skupinou lidí, kteří potřebují přístup ke stejným souborům? Většina vašich souborů je sdílena se stejnou skupinou lidí? Obsah, který chcete uložit, není osobní a zajímá konkrétní tým nebo skupinu? Pak byste měli zvážit použití Sdílených disků.


CO JSOU SDÍLENÉ DISKY?

  • Sdílené disky jsou sdíleným prostorem, kde uživatelé mohou jednoduše ukládat, vyhledávat a přístupovat k souborům kdekoliv a z jakéhokoliv zařízení. 
  • Na rozdíl od souborů v aplikaci Můj disk patří soubory na sdílené jednotce týmu, nikoli jednotlivci. I když členové týmu odejdou, soubory zůstanou na svém místě, takže vy - a zbytek týmu - můžete i nadále přistupovat k informacím a pracovat.


CO POTŘEBUJI K TOMU, ABYCH SDÍLENÉ DISKY MOHL VYUŽÍVAT?

  • Nejprve je potřeba zjistit, jestli máte aktivovanou možnost vytváření Sdílených disků pro Vaše uživatele.


JAK NA TO?

  • Jděte to administrátorské konzole a přihlašte se se svými přihlašovacími údaji.
  • Následně následujte tuto cestu: Apps - G Workspace - Settings for Drive and Docs.
  • Klikněte na Nastavení sdílení/Sharing settings
  • Najděte sekci Vytváření sdílených disků a ujistěte se, že nemáte zaškrtnuto Zakázat uživatelům ve Vaší doméně vytváření sdílených disků/ Prevent users in your domain from creating new Shared Drives.


  • Po kontrole nastavte, jestli toto nastavení chcete mít pro všechny uživatele nebo jen pro některé.
  • Pokud ne, stačí kliknout na příslušnou OU (Organizational unit/Organizační jednotka).
  • Pokud ano, jděte přes Apps - G Workspace a klikněte v pravo na tři tečky v sekci Drive and Docs:


A to je vše! Pokud budete mít další dotazy, stačí nás kontaktovat jedním z následujících způsobů:  přes náš zákaznický portál My Services či ZDE.