Občas se vám může stát, že ze svého G Suite smažete uživatele, ale posléze si uvědomíte, že jste zapomněli zálohovat jeho data nebo bude existovat jiný důvod, proč bude potřeba uživatele obnovit. Uživatelský účet můžete obnovit až 20 dní po jeho smazání. Po 20 dnech jsou data pryč a podpora G Suite ji také nemůže obnovit.

Obnovení uživatele

Pro vykonání tohoto úkonu musíte být přihlášeni jako super administrátor.

  1. Přihlaste se do své administrátorské konzole Google.

  2. Na domovské stránce administrátorské konzole přejděte na Uživatelé.

  3. Nad seznamem uživatelů klikněte na Přidat filtr a zvolte Nedávno smazané.

    Find this option at the top of the user list

  4. Umístěte ukazatel myši na uživatele, kterého chcete obnovit, a klikněte na Obnovit Restore.

    Point to the row with the user you plan to restore
     

  5. Zkontrolujte oznámení a and then klikněte na Pokračovat.

  6. Vyberte organizační jednotku, ke které chcete uživatele přiřadit.
    Přečtěte si, jak funguje organizační struktura.

  7. Klikněte na Obnovit.

Poznámka: Tato změna se projeví až po 24 hodinách.

Pokud byl uživatel dříve pozastaven nebo byla jeho data přenesena, zobrazí se jako pozastavený uživatel. Chcete-li jim poskytnout přístup, přečtěte si část Obnovení pozastaveného uživatele.

Uživatele nemůžete obnovit, pokud...

  • Od smazání uživatelského účtu uplynulo více než 20 dní.

  • Uživatelské jméno bylo přiděleno někomu jinému jako primární adresa nebo e-mailový alias - nebo pokud je uživatelské jméno použito pro skupinu.

  • Nemáte dostupnou uživatelskou licenci.

Pokud budete mít další dotazy, stačí nás kontaktovat zde.